SAGT OM WÖRKOUT

Gemenskapskänslan och glädjen efter en Wörkout med Pischa går knappt att beskriva rättvist! Man kliver av passet i ett självmordsmood men ändock helt galet euforisk! Hon får med sin enorma energi och glada tillrop få en vilja prestera sitt allra bästa och man känner att man lever dagen efter! Hon har förändrat hela min inställning till träning, jo det ska kännas men man ska oxå ha kul på vägen ❤

Marie

Det spelar ingen roll hur trött eller omotiverad jag känner mig innan ett Wörkout-pass. Så fort det drar igång glömmer jag allt annat och tar ut mig till max. Tack vare Pischas förmåga att hitta kreativa övningar är inget pass det andra likt, men de är alltid lika roliga. Jag är så glad att jag har hittat en träningsform som är riktigt tuff samtidigt som vi har kul tillsammans. Efter ett Wörkout-pass går jag hem lite nöjdare, lite gladare och väldigt mycket tröttare.

Viktoria

Aldrig har det varit så roligt att jobba för och med sina mål!! Jag är starkare än någonsin efter att ha hoppat på Wörkout! Under de två år jag tränat med Wörkout har inte ett enda träningspass varit det andra likt förutom den otroliga energin och stora glädjen som finns i gruppen. Några ord som beskriver Wörkout och Pischa: tufft, varierat, prestigelöst och (framförallt) ROLIGT.

Mirja

Wörkout är glädje för mig! Träningen utmanar mig att gå utanför min bekvämlighetszon och det är det som ger resultat! Pischa ser alla individer och bidrar till att vi alla känner att vi är en del av Wörkoutfamiljen! Ett stort härligt gäng med mycket Vi-känsla!

Linn

Wörkout är som en energiboost rakt in i hjärta och hjärna. Blir alltid laddad av positivitet och styrka av Pischa och alla som är med och tränar tillsammans.

Sara

Wörkout är inte bara ett bootcamp som vilket annat som helst, här skapas relationer, rörelseglädje och gemenskap i överflöd. Oavsett vem du är, hur mycket/lite du tränat så lägger Pischa upp passen så att de ska passa alla. Ingen kan skapa samma kämpar anda i en träningsmiljö som vår egna Pischiii kan göra

Emma

Wörkout är som en energiboost rakt in i hjärta och hjärna. Blir alltid laddad av positivitet och styrka av Pischa och alla som är med och tränar tillsammans.

Sara

Pischa Strindstedt och Wörkout är en träningsform som passar alla, erfarna, oerfarna, om man vill öka sin styrka eller förbättra sin Rörlighet. Men det bästa med wörkout är att man alltid känner sig sedd och välkommen. Som en del av ett lag, ett sammanhang.

Åsa

WörkOut förändrade hela min livsstil. Jag har verkligen hittat en träningsform som faktiskt är kul och jag har funnit vänner för livet

Annica

Tänk dig att du haft en riktigt rutten dag på jobbet eller du har det riktigt jobbigt privat av en eller annan anledning. Du kanske haft en nattsömn som var från helvetet. Du kan vara grinig, tjurig och helt slut på energi. Känner du igen dig? Jag har iaf upplevt detta…någon gång i livet.

Det är kanske inte så att när man har en sådan dag/natt att du känner ”fy fan vilken energi jag har..” utan kanske mer ”orka träna, eller…” men ändå tar du dig till WörkOuten.

Det är där ”MEN”:et kommer, väl där, fylls du av fullständig energi och du ger järnet. Fenomenet kallas och stavas till ”WörkOut-family”
Med Pischa i fronten och träningskompisar och vänner som ger en sån energi, där man alltid känner sig varmt välkommen och där alla peppar varandra. Pischa bryr sig genuint om Dig och Din framgång även i grupp, det är därför hon är unik i sitt slag.
Det är det som segmenterar ”WörkOut”…du kommer aldrig känna dig ensam med ”WörkOut-family” och Pischa.

Peter

WörkOut för mig har blivit en plats där glädje, lekfullhet och gemenskap får sida vid sida tillsammans med ett gäng underbara människor utföra träning när den är som bäst, genom att ha en inspirerande förebild där Pischas härliga närvaro och glödande engagemang motiverar mig till att svettas, kämpa och utmana mig själv för att bli ett starkare och bättre jag.

Mikaela

Bästa wörkoutfamily, det spelar ingen roll hur många gånger jag har hotat Pischa med att avfölja henne på Facebook efter dessa grymma men HELT UNDERBARA pass. Wörkoutkonceptet är lika härligt charmerande som självaste Pischa själv, årets PT 2016 (för alltid i wörkouters hjärtan), och träningsformen växer i mitt hjärta mer och mer för varje pass. Det ger mig en eufori och jag vet inte hur jag någonsin ska sluta. Fett med kärlek ❤

Aki

Tuff men otroligt rolig träning! Övningarna går alltid att skala ner så de passar alla och jag lovar att man får en push att utmana sig själv och vad man klarar av. Pischa får alla att känna sig välkomna och helt plötsligt står du där med nya vänner och är endel av Wörkout-familjen. Du kommer gå ifrån varje pass med ett leende på läpparna och stolt över dig själv!

Ida

Träningspassen är alltid nytänkande, utmanande och inspirerande och detta är så viktigt för mig för att inte ledsna och bli uttråkad, inget pass är det andra likt och en vet aldrig vad som väntar på nästa träningspass, dessutom smittar Pischas träningsglädje och underbara energi av sig och det blir så enkelt att hitta den där energin för att ge de där lilla extra!

Stina

Är så glad att jag hittat WörkOut och Pischa! Passen är roliga, tuffa och beroendeframkallande – Energiboost deluxe!
Madeleine