PERSONLIG TRÄNING PÅ WÖRKOUT 

På WörkOut jobbar vi som ett team. Tillsammans skräddarsyr vi det bästa sättet för dig att nå dina mål oavsett vilka mål du har. Vi erbjuder professionell hjälp inom träning, naprapati & kost.

För Oss är det viktigt att du får utbildning samtidigt som du tränar. Vi vill erbjuda mer än ett svettigt träningspass. Vi ser våra timmar med våra tränare som ett paket med förståelse för den egna kroppen, hur den ska användas men även hur man undviker skador & sjukdom.

Önskar du att lära dig mer om kost kan vi erbjuda ett helhetspaket med kost & träning. Oavsett om du är på elitnivå , nybörjare, gör en comeback i träningen, kört fast utan resultat eller bara behöver ny inspiration så kan vi möta upp dig där du är just nu.

VILL DU PROVTRÄNA HOS OSS?

Prova-på pass första gången kostar 100 :-. Sedan är det 250 :- drop in, klippkort eller medlemskap som gäller. 

 

WÖRKOUT MEDLEMSKAP

I vårt wörkout medlemskap ingår all gruppträning alla pass i veckan. WörkOut är inget inget open-gym.

All gruppträning sker på vårt nya center WTC, sveavägen 135.

Där erbjuder vi styrketräning/stång, högintensiva pass, brottarfysinspirerade pass & cirkelträning. Både morgon & kväll.

 

895:-/mån

KLIPPKORT 10 GGR

Nu kan du även köpa klippkort hos oss. Priset för klippkortet 10 GGR är 2000 :- (Vi ser gärna att du förbrukar kortet inom 6 månader).  Maila gärna oss så hjälper vi dig att gå vidare med det.