WÖRKOUT MEMBER MEDLEMSKAP

I vårt wörkout medlemskap ingår all gruppträning alla pass i veckan.

På studion erbjuder vi pass med styrketräning/stång, högintensiva pass, brottarfysinspirerade pass & cirkelträning. Både morgon & kväll.

Vi erbjuder handdukar, duschartiklar & våra medlemmar får gärna använda bastun efter träningen.

750:-/mån 

Tryck på schemat för att förstora det!

PERSONLIG TRÄNING PÅ WÖRKOUT THE STUDIO 

På WörkOut the Studio jobbar vi som ett team. Tillsammans skräddarsyr vi det bästa sättet för dig att nå dina mål oavsett vilka mål du har. Vi erbjuder professionell hjälp inom träning, naprapati & kost.

För Oss är det viktigt att du får utbildning samtidigt som du tränar. Vi vill erbjuda mer än ett svettigt träningspass. Vi ser våra timmar med våra tränare som ett paket med förståelse för den egna kroppen, hur den ska användas men även hur man undviker skador & sjukdom.

Önskar du att lära dig mer om kost kan vi erbjuda ett helhetspaket med kost & träning. Oavsett om du är på elitnivå , nybörjare, gör en comeback i träningen, kört fast utan resultat eller bara behöver ny inspiration så kan vi möta upp dig där du är just nu.

WÖRKOUT

YOGA MED NADINE

Nybörjar kurs – En introduktion i yoga.

Under 10 tillfällen (ej klippkort) tar vi stora kliv in i yogans unberbara värd. Denna kurs innehåller både lektioner i Vinyasa yoga (ashtanga bas) samt hatha yoga. Lektionerna modifieras efter deltagarnas behov för att på ett så pedagogisk sätt som möjligt lära deltagarna att lyssna på sin kropp och på ett säkert sätt utmana sig själva både fysik och mentalt. Kursen börjar med en intruktions dag på två timmar där vi pratar om filosofin bakom yoga och avslutar med ett fysiskt krävande yoga pass. Resterande klasser är 75 minuter på vardagar och 90 minuter på lördagar. Målet med kursen är att du ska få en inblick i vad yoga är och lära dig tekniker att kunna utföra på egen hand efter kursens avslut. Asanas (poser), pranayama (andnings kontroll/teknik) och avslappnings övningar är standard på alla klasser.

START 17 FEBRUARI – sedan yogar vi Måndagar & Fredagar 6.30-7.45 samt varannan Lördag kl 10.00 tills kursen är slut.  

OBS! sista passet är en Fredag . Datum för yoga nybörjare: 17/2 – 19/2 – 23/2 – 26/2 – 2/3 – 3/3 – 5/3 – 9/3 – 12/3 – 16/3 

Fortsättning kurs – Denna kurs går att medverka på även om du inte gått nybörjar kursen. Denna kurs fokuserar på asanas och vinyasa yoga. Vinyasa yoga är poser synkroniserade av andning och länkas samman med solhälsningar. Varannan klass är en modifierad och nerkortad version av Ashtanga yoga medans den andra klassen blir en mer lekande flow klass där vi testar nya poser varje gång. Varje klass är 75 minuter på vardagar och 90 på söndagar.

START 18 FEBRUARI kl 9.00 – sedan yogar vi varje Onsdag kl 06.30.7.45 & Fredag kl 16.30 samt varannan Söndag kl 9.30 tills kursen är slut.

OBS! sista dagen på kursen är en fredag! Datum för yoga forts. : 18/2 – 21/2 – 23/2 – 28/2 – 2/3 – 4/3 – 7/3 – 9/3 – 14/3  – 16/3

PRIS: 1999:- 

Anmälan är bindande & betalning sker via faktura med 20 dagar.