WÖRKOUT MEMBER MEDLEMSKAP

I vårt wörkout medlemskap ingår all gruppträning alla pass i veckan.

På studion erbjuder vi pass med styrketräning/stång, högintensiva pass, brottarfysinspirerade pass & cirkelträning. Både morgon & kväll.

Vi erbjuder handdukar, duschartiklar & våra medlemmar får gärna använda bastun efter träningen.

750:-/mån 

PERSONLIG TRÄNING PÅ WÖRKOUT THE STUDIO 

På WörkOut the Studio jobbar vi som ett team. Tillsammans skräddarsyr vi det bästa sättet för dig att nå dina mål oavsett vilka mål du har. Vi erbjuder professionell hjälp inom träning, naprapati & kost.

För Oss är det viktigt att du får utbildning samtidigt som du tränar. Vi vill erbjuda mer än ett svettigt träningspass. Vi ser våra timmar med våra tränare som ett paket med förståelse för den egna kroppen, hur den ska användas men även hur man undviker skador & sjukdom.

Önskar du att lära dig mer om kost kan vi erbjuda ett helhetspaket med kost & träning. Oavsett om du är på elitnivå , nybörjare, gör en comeback i träningen, kört fast utan resultat eller bara behöver ny inspiration så kan vi möta upp dig där du är just nu.

WÖRKOUT

YOGA MED NADINE

Att börja sitt år med att bjuda in yogan i sitt liv är en magisk början på ett kommande år med harmoni & lugn.
Vi på Wörkout The Studio anser att det inte finns ett finare nyårslöfte att ge sig själv. Tillsammans med Nadine Yoga kommer vi att ta Oss in i yogans värld på ett förståeligt & pedagogiskt sätt som alla förstår & kan vara med på.

Denna kurs är en introduktion i Yoga.
Under 10 tillfällen kommer Nadine att presentera dem 8 stegen i yoga (enligt Patanjali) med stor focus på Asanas (poser). Klasserna kommer innehålla Vinyasa flow, asanas som synkroniseras av andning och länkas samman med solhälsningar. Klasserna kommer innehålla både inslag av klassisk Hatha Yoga samt mer dynamisk Ashtanga.

Målet är att du ska få en inblick av vad yoga betyder och innehåller samt att bygga en egen daglig praktik.

Asanas (poser)
Pranayama (andningsövningar)
Inslag av meditation på dem längre klasserna
Avslappnings övningar
Philosophy och historia

Tanken är att man på ett lugnt & pedagogiskt sätt ska få en större inblick i yogan & få förståelse för att det är mer än ”stretchövningar” & obehagliga positioner. Nadine kommer att möta gruppen på dennes nivå & anpassa yogan efter vilka som befinner sig på klassen.

PRIS: 1999:- 
anmälan är bindande & betalning sker via faktura med 20 dagar.

Vilka tider?

START 13 Januari (10 tillfällen):

Intro pass 120 minuter-

Lördag den 13 Januari kl 10.00-12.00 + lunch (vegan) ingår

Vecka 1 . 15/1 & 19/1 kl. 6.30- 7.45 , Vecka 2.  22/1 & 26/1 kl 06.30-7.45 samt 27/1 kl 10.00-11.30 , Vecka 3. 29/1 & 2/2  kl 6.30-7.45

Vecka 4. 5/2 kl 6.30-7.45 & 10/2 kl 10.00-12.00