MOA THUNWALL BJÖRSHAMMAR För att du ska uppnå dina mål så behöver först din kropp vara i fas för att kunna prestera för dom rörelser du ska utföra, effektiv rörelse är lika med ökad prestation och minimal skadlig belastning. Jag baserar min programmering på fysiologi och biomekanik med ett genuint fokus på att förebygga skador och öka effektivisering av rörelsemönster för optimalt resultat.

Min träningsprincip bygger på att alla människor är olika, vi har olika behov och ska därför inte tränas likadant. Mitt mål som din coach är att träningen ska vara utmanande, rolig och samtidigt ge dig en djupare förståelse för hur just Din kropp fungerar. Jag ger dig verktygen, Du bygger huset.

Min träningsbakgrund präglas av handboll som varit ett aktivt intresse sen barnsben och med åren så växte ett intresse fram för att hjälpa andra med sin träning.

Jag är utbildad på Lillsved som Personlig Tränare och hälsocoach och har därefter jobbat som PT för gym men även bedrivit min eget företag sedan årskiftet 2017-2018 inom hemma-PT och företagsträning med egen träningsapp. Dessutom hållit i gruppträning såsom Les Mills, TRX, löpteknik etc.

Utbildningar: Cert. Personlig Tränare & hälsocoach , 3D funktion, DNS= Dynamic Neuromuscular Stabilization

 

MOA THUNWALL BJÖRSHAMMAR

MOA THUNWALL BJÖRSHAMMAR

PERSONLIG TRÄNARE & COACH GRUPPTRÄNING