PURA VIDA!     WÖRKOUT + COSTA RICA = TRUE!

19/3-27/3 2019

Äntligen är det dags att släppa platserna till WörkOuts träningsresa som bär av till Costa Rica & Santa Teresa.

Varför Costa Rica? Pura Vida är Costa Ricas motto som betyder rent liv. Och det är just det Costa Rica erbjuder, rent liv med sitt tropiska vatten, idylliska stränder, vattenfall i regnskogen, god mat, vänliga människor & ett varmt klimat året om.

Så häng med Oss & lämna vinterrusket bakom dig för en veckas skön vibe med avkoppling kombinerat med surf & träning med våra coacher Kalle & Pischa. Hotellet vi kommer bo på är jätte mysigt och går i sann Santa Teresa-anda med stranden och naturen bara runt hörnet. Perfekt för tidiga morgonträningar där vi ska väcka kroppen i kapp med solens strålar.

I Santa Teresa finns det många mysiga restauranger, butiker & mysiga cefeer med god mat & skön vibe där ni kan hänga emellan all träning & surf som vi kommer att göra under veckan. Och förutom strandhäng, surf & god mat så har Kalle & Pischa en riktigt rolig träningsvecka planerad för er. Alla kan följa med på denna resa förutsatt att man inte har några skador eller är begränsad på något annat sätt.  Är ni tveksamma går det fint att fråga Oss via mail.

Träningen kommer att äga rum på stranden & passen kommer att bestå av beachträning, HIITpass & lite tuffare pass där vi kommer att använda varandras kroppsvikt som redskap.

Vad ingår i resan?
Flyg tur/retur
Boende i delat rum på Principe Del Pacifico
2x träningspass om dagen med Kalle & Pischa (wörkout/beachworkout/HIIT/)
3x surflektioner inkl, surfbräda, leash och instruktör.
7x frukostar
Snacks & frukt dagligen
Goodiebag med produkter som ni kommer att behöva under resans gång


PRIS: 22.500:-

Begränsat antal platser, så BOKA DIN PLATS NU! 

Santa Teresa erbjuder massor av andra aktiviteter såsom yoga, canopy linbana, jungletracking, fyrhjulingsafari, fiske & massa annat att utforska. Så önskar ni att få ut ännu mer av er resa kommer det att finnas gott om tid för er att planera in annat utanför schemat. Om man inte bara vill ligga vid poolen eller stranden & sippa på goda hälsodrinkar & äta sig färggrann av all färsk frukt det vill säga. Vi ser verkligen fram emot denna resa med Er & tveka inte på att ställa era frågor eller funderingar kring resan.

PURA VIDA!

Vid anmälan behöver vi en passkopia, hemadress, mobilnummer, mailadress. För passkopian så är det enklaste att ta en kort av passet med telefonen & skicka med i samband med bokningen till vår mail info@workoutsverige.se

Anmälan gör ni genom knappen nedan. Sedan kommer ni då att få betala en handpenning på 4000:- inom 7 arbetsdagar från det att ni tagit emot inbetalningskortet som skickas från våra samarbetspartners på Big Travel (läs gärna deras villkor (https://www.bigtravel.se/mer/infor-resan/paketreselagen.aspx ) Handpenningen är inte återbetalningsbar & slutbetalningen ska ske innan den 15/1 2019.

Om ni vill dela rum med någon får ni gärna ange det direkt i anmälan. Vissa rum har dubbelsäng så reser ni som vänner eller par ser vi gärna att ni kan dela på de rummen men självklart inget tvång utan ett önskemål från vår sida om möjligt.