PISCHA STRINDSTEDT – Träningen med mig är varierande & jag ser gärna att vi utmanar Oss tillsammans. Jag är kreativ & ser gärna att Du får utmanas utanför dina comfortzones. Stark är bra & muskler behövs, därför bör vi även äta därefter så lyder min filosofi & jag hoppas att jag kan hjälpa Dig att vägleda dig till balans & en livsstil som Du kan vara stolt över & tacka Dig själv för. Oavsett om Du är nybörjare eller har tränat ett tag men fastnat i gamla vanor ser jag att vi kan bli ett bra team.

Min bakgrund med träningen grundar sig i thaiboxningen. En sport som ligger mig väldigt varmt om hjärtat & gärna sipprar igenom passen jag har med mina klienter. Förutom thaiboxning tränar jag gärna styrketräning & använder mer än gärna kroppen som redskap i utmanande övningar. Jag gillar när det går fort & tungt men uppskattar minst lika mycket lugna yogapass som får mig att varva ner.

Jag är utbildad hos The Academy som personlig tränare men har flera andra utbildningar som tex. Crossfit Level 1 , 3D functional moves, Mammage.

KALLE ENGSTRÖM – 

Mitt gedigna intresse för prestationsutveckling och rörelseoptimering började under mina år som landslagsaktiv kampsportare. En karriär kantad av framgångar varvat med skador ledde mig in på tränaryrket och en utbildning som idrottsfysiolog med inriktning på tillämpad träningslära och coachning. Under mina år som coach har jag haft förmånen att coacha stora mästerskap som EM, VM och UFC. Under åren har jag breddat min kompetens genom att arbeta med allt från barn/ungdom, motionärer till idrottare på världselitnivå i en rad olika grenar.

Efter mer än 10 år i branschen har jag drivit flera träningscenter i Stockhom och fungerat som träning och hälsorådgivare för företag, idrottsorganisationer och privatpersoner inom de flesta målgrupper.

Min filosofi är att varje träningspass på vägen mot målet också skall vara ett utbildningstillfälle då jag av erfarenhet vet att kunskap motiverar och leder till nya utmaningar.

Utbildning:
B.Sc – Sport science and coaching, GIH – Swedish school of sport and health science
PISCHA STRINDSTEDT

PISCHA STRINDSTEDT

ÄGARE & PERSONLIG TRÄNARE

KALLE ENGSTRÖM

KALLE ENGSTRÖM

ÄGARE & TRÄNINGSEXPERT