PISCHA STRINDSTEDT – Träningen med mig är varierande & jag ser gärna att vi utmanar Oss tillsammans. Jag är kreativ & ser gärna att Du får utmanas utanför dina comfortzones. Stark är bra & muskler behövs, därför bör vi även äta därefter så lyder min filosofi & jag hoppas att jag kan hjälpa Dig att vägleda dig till balans & en livsstil som Du kan vara stolt över & tacka Dig själv för. Oavsett om Du är nybörjare eller har tränat ett tag men fastnat i gamla vanor ser jag att vi kan bli ett bra team.

Min bakgrund med träningen grundar sig i thaiboxningen. En sport som ligger mig väldigt varmt om hjärtat & gärna sipprar igenom passen jag har med mina klienter. Förutom thaiboxning tränar jag gärna styrketräning & använder mer än gärna kroppen som redskap i utmanande övningar. Jag gillar när det går fort & tungt men uppskattar minst lika mycket lugna yogapass som får mig att varva ner.

Jag är utbildad hos The Academy som personlig tränare men har flera andra utbildningar som tex. Crossfit Level 1 , 3D functional moves, Mammage.

KALLE ENGSTRÖM – 

Mitt gedigna intresse för prestationsutveckling och rörelseoptimering började under mina år som landslagsaktiv kampsportare. En karriär kantad av framgångar varvat med skador ledde mig in på tränaryrket och en utbildning som idrottsfysiolog med inriktning på tillämpad träningslära och coachning. Under mina år som coach har jag haft förmånen att coacha stora mästerskap som EM, VM och UFC. Under åren har jag breddat min kompetens genom att arbeta med allt från barn/ungdom, motionärer till idrottare på världselitnivå i en rad olika grenar.

Efter mer än 10 år i branschen har jag drivit flera träningscenter i Stockhom och fungerat som träning och hälsorådgivare för företag, idrottsorganisationer och privatpersoner inom de flesta målgrupper.

Min filosofi är att varje träningspass på vägen mot målet också skall vara ett utbildningstillfälle då jag av erfarenhet vet att kunskap motiverar och leder till nya utmaningar.

Utbildning:
B.Sc – Sport science and coaching, GIH – Swedish school of sport and health science

EVA SJÖHOLM – Ordet träning slår ofta olika för varje individ. Precis som vi alla är olika är vår träning unik & personlig. Min filosofi har alltid grundat sig i rörelser. Jag vill eliminera ”måsten” & hjälpa dig hitta förståelsen i ”varför”. Kroppen är ditt eget tempel & ett fantastiskt verktyg som behöver utmanas, älskas & omhändertas för att utvecklas. Genom kreativitet & positiv anda är jag säker på att alla kan finna glädje i någon form av rörelse. Kreativitet är ofta nyckeln till dörren för en ny livsstil.

På mina pass blir det fart & fläkt med noggrant utvalda övningar för att utmana dig till det yttersta på varje pass. Såklart med en stor dos glädje på köpet.

Utbildning: Lic. Personlig tränare , Lic. Träningsinstruktör, Coach/hälsokonsult

MOA THUNWALL BJÖRSHAMMAR – För att du ska uppnå dina mål så behöver först din kropp vara i fas för att kunna prestera för dom rörelser du ska utföra, effektiv rörelse är lika med ökad prestation och minimal skadlig belastning. Jag baserar min programmering på fysiologi och biomekanik med ett genuint fokus på att förebygga skador och öka effektivisering av rörelsemönster för optimalt resultat.

Min träningsprincip bygger på att alla människor är olika, vi har olika behov och ska därför inte tränas likadant. Mitt mål som din coach är att träningen ska vara utmanande, rolig och samtidigt ge dig en djupare förståelse för hur just Din kropp fungerar. Jag ger dig verktygen, Du bygger huset.

Min träningsbakgrund präglas av handboll som varit ett aktivt intresse sen barnsben och med åren så växte ett intresse fram för att hjälpa andra med sin träning.

Jag är utbildad på Lillsved som Personlig Tränare och hälsocoach och har därefter jobbat som PT för gym men även bedrivit min eget företag sedan årskiftet 2017-2018 inom hemma-PT och företagsträning med egen träningsapp. Dessutom hållit i gruppträning såsom Les Mills, TRX, löpteknik etc.

Utbildningar: Cert. Personlig Tränare & hälsocoach , 3D funktion, DNS= Dynamic Neuromuscular Stabilization

 

VILMA LITENS – Att kosten har en stor påverkan på vårat välmående är något som många idag börjar bli medvetna om. Genom rätt kost så kan många sjukdomar undvikas och inte minst så kan man optimera sitt välmående. Däremot kan det vara svårt att själv veta vad kroppen faktiskt behöver och speciellt när det mängder av olika näringsämnen. Det är viktigt att få kunskap och förståelse kring kost för att kunna lära sig anpassa den efter sina egna behov och mål. Det är viktigt för mig att kunna hjälpa mina kunder att förändra hela sitt synsätt på kost och hälsa. Det ska inte vara en tillfällig diet utan vi ska tillsammans hitta ett hållbart förhållningssätt till mat som passar just dig. Jag är utbildad nutritionist/näringsfysiolog med en kandidatutbildning i nutrition från Karolinska Institutet och Stockholms Universitet. Med denna utbildning har jag kunskaper inom många olika områden samt kunskap ner på molekylär nivå inom nutrition. Utöver det har jag ett extra intresse för idrottsnutrition, där jag hjälper många idrottare att förbättra sina prestationer genom att förändra kosten. Under slutet av min utbildning startade jag mitt egna företag där jag började med kostrådgivningar samt att lägga upp kostscheman. Utöver det föreläser jag och deltar i andra projekt inom nutrition. 

Utbildning: Kandidatexamen i nutrition , KRAFT- instruktör

SONNY RÅDEBORN – Träning har alltid varit en del av mitt liv. Jag började med fotboll redan som 6åring och gick sedan över till MMA & thaiboxning. Någonstans däremellan hittade jag till gymmet & där fann jag intresset för Personlig Träning. Alldeles för många tränar utan mål & hoppas ändå på att nå resultat. Jag förespråkar realistiska mål som går att uppnå. Sträva efter den utveckling i den takt som krävs är en del av min filosofi.

Effektivt, roligt & säkert är nyckelkomponenter för ett bra träningspass!

Genom god kommunikation och lyhörda öron ser jag till att du får den hjälp du behöver. Man orkar alltid lite mer när man blir pushad. Och med mig vid din sida kommer vi tillsammans att kliva ur comfortzone steg för steg.

Utbildningar: Lic. Personlig tränare, Lic. Hälsocoach, Lic. Kostrådgivare, Dipl. Boxinstruktör och Gruppträningsinstruktör

PISCHA STRINDSTEDT

PISCHA STRINDSTEDT

ÄGARE & PERSONLIG TRÄNARE /COACH

 

KALLE ENGSTRÖM

KALLE ENGSTRÖM

ÄGARE & KOSTANSVARIG/ FYSIOLOG

 

EVA SJÖHOLM

EVA SJÖHOLM

COACH GRUPPTRÄNING

 

MOA THUNWALL BJÖRSHAMMAR

MOA THUNWALL BJÖRSHAMMAR

PERSONLIG TRÄNARE & COACH GRUPPTRÄNING

VILMA LITENS

VILMA LITENS

NÄRINGSFYSIOLOG/KOSTCOACH

 

SONNY RÅDEBORN

SONNY RÅDEBORN

PERSONLIG TRÄNARE & COACH GRUPPTRÄNING